15 juni zwaar

Gepubliceerd op 15 juni 2021 om 14:06

Vanmorgen bloed afgenomen. Daarna de katheter er uit en tegen de middag ik ook de neckline verwijderd., Dr F zal donderdag of vrijdag een verslag schrijven. Ik dacht nu ik verlost ben van mijn katheter en neckline zou ikzelf rondje kunnen lopen op de afdeling. Dat viel vies tegen. Totaal geen kracht. 150 meter is veel. Dus ik lig nu ook weer te rusten. Een aardige Syrische mevrouw heeft mij zelfs nog geholpen. Het aankleden, schoenen aandoen heeft mij veel meer tijd gekost. Maar goed het begin is er. Morgen zal ik een deel van de koffer opruimen, wat een rotszooi heeft men dan bij zich. Dikke truien etc. Totaal niet nodig. Morgen maar weer een rondje, ze hebben wel een rollator maar daar ben ik natuurlijk te eigenwijs voor. Wel proberen wat een conditie op te bouwen.. de mensen uit Almere zijn er volgens mij ook niet meer. Ze waren ook 5 dagen  eerder dan ik. Ik wens ze het allerbeste toe in deze moeilijke tijd. Om 14,30 kregen we de lunch bestond weer uit soep brood en een soort rijst met rode kool. Goed te eten, behalve de soep, dus maar eigen soepje, asperge, genomen.

Reactie plaatsen

Reacties

Rein
3 jaar geleden

Geen kracht meer. Doe rustig aan. En pak een rollator. Ik heb ook zo’n eigenwijze vrouw. Die had ook geen rollator nodig, nu is ze er blij mee. Je staat steviger, en als je moe wordt kun je er op zitten. DUS DOEN. Groetjes rein

Constance
3 jaar geleden

Ik hoorde van Bertus over je behandeling in Moskou, ik ben erg onder de indruk! Heel dapper en knap geregeld van jou. Ik hoop je snel weer thuis te zien. Groetjes, de buurvrouw.

monique
3 jaar geleden

Wat gaat het allemaal goed, fijn te horen.
Het is dat ik geen foto kan posten anders kreeg je een bakje Haskapbessen van mij. Denk dat we nog wel 2 weken kunnen plukken als er geen onweersbuien komen die de bessen op de grond gooien.

gerda
3 jaar geleden

dank rein, constance en moniqe voor allerlei lieve woorden.. welterusten van uit Modkou.

Dolf
3 jaar geleden

Gelukkig lees ik progressie door de dagen heen Gerda. Ik zou zeggen: kop d’r veur en iedere dag 10 meter extra wandelen!

Marion van der Pot-Bakker
3 jaar geleden

Gelukkig katheter en neckline eruit..dat scheelt!
Rollator is tijdelijk maar zorgt voor je stabiliteit, heb ik ook gedaan. Paar keer en dan rustig aan zonder.. Komt goed!