20 juni

Gepubliceerd op 23 juni 2021 om 17:08

De dag van vertrek. s morgens de koffer inpakken, ontbijt. Om ca 12.30 naar het vliegveld en dat duurde ook +- 45 minuten. En zoals je zie zit ik in een buitenwijk van Rusland. Op het vliegveld werden we gestrest. Maar moesten lang wachten op de uitslag. Minimaal 4 uren. Dit was slopend en vermoeiend. Al met al duurde het ca. het bijna 4 uren en ik was doodop. Maar goed je moet er wat voor over hebben. Eenmaal in het vliegveld duurde het ook enkele uren voordat we ik Amsterdam waren. De terugreis duurdere al al met al ook enkele uren. Tegen 11.uur waren we thuis. Ik was doodop. Maar goed de volgende dag lekker uitrusten en veel slapen.  Dinsdag ook nog een rustdag genomen. De reis had er goed ingeslagen. Dezelfde dag wel allerlei bloed. afgenomen thuis. Dat ging goed.

Vandaag, de 23 e even met een rollator naar buiten geweest. Het is als God er mee speelt, weer gevallen. Achterover, gelukkig geen zichtbare schade maar je baalt tocht wel weer. Het geeft maar aan hoe zwak je bent. En ik ben zo blij dat ik weer normaal eten krijg met als kok Bertus. Smaakte heerlijk na al die Moskouse rommel. Hier zat tenminste smaak aan.

De komende dagen zal ik niet meet zo frequent reageren, alleen als er iets belangrijks te melden heb. Het is nu voor good mood, goog food en good exercise.  En als het goed is komt de huisdokter morgen langs.

 

Reactie plaatsen

Reacties

monique
3 jaar geleden

Fijn dat je weer huis bent.
Toch maar beter een rolstoel om naar buiten te gaan, geniet je vast langer van de zon.
Veel voorspoed met je herstel.

Elnora Bolhuis
3 jaar geleden

Fijn voor jullie dat je weer thuis bent. Geniet maar lekker van Bertus zijn kook kunsten, schijnt erg goed te zijn, hij verteld er wel eens over 😀 en wensen je een voorspoedig herstel...

Dolf Tiggelar
3 jaar geleden

Mooi dat je weer thuis bent Gerda. Het is een flinke strijd als ik alles zo lees, maar er zit progressie in. Hopelijk zet het herstel door en maak je iedere dag een stapje vooruit.