5 mei VISA en Betaling

Gepubliceerd op 21 mei 2021 om 18:09

De betaling van de HSCT-behandeling

Ik heb 4 mei de nota ontvangen met het te betalen bedrag. 's Avonds gekeken of het mij lukte om de betaling zelf te doen, maar ik kwam er vrij snel achter dat het me niet ging lukken om het bedrag over te maken naar Rusland. Op 5 mei zijn naar het ING-kantoor gegaan. Daar ben ik goed geholpen. Een aardige mevrouw was wel een klein uurtje bezig om het om het goed te verwerken. Zonder haar hulp was het nooit goed gegaan. 's Avonds kreeg ik al een mailtje vanuit Rusland dat het geld was overgemaakt.

VISA

Donderdag 6 mei is, zoals aangekondigd, de visa bezorgd. Dus de vliegticket kan worden gekocht. Anastasia wil hier ook graag een kopie van. Zij regelt dan dat ik wordt opgehaald van het vliegveld en naar het ziekenhuis wordt gebracht met een taxi. Ook alvast een PCR-test met reiscertificaat gepland voor maandag 17 mei in Assen.

Kaartje

Vandaag ook een kaartje gekregen van een collega die me bedankte voor de prettige samenwerking en me het beste wenste voor de toekomst. Dat kaartje deed me heel goed.

Reactie plaatsen

Reacties

Bob en Aafke
3 jaar geleden

Hebben alle berichten tot gister gelezen. Wat een verhaal. Moedig van jullie. Heel veel sterkte en proberen je zo goed mogelijk te blijven volgen en een reactie te plaatsen. Liefs van de luitjes van de Windmolen

Maak jouw eigen website met JouwWeb