Vliegticket naar Moskou

Gepubliceerd op 21 mei 2021 om 18:09

Drie keer is scheepsrecht bij KLM

Gisteren, 7 mei, een ticket besteld bij KLM. Als het goed is krijg ik een mail met de nota. Zodra deze is betaald ontvang ik per mail de ticket. De vliegreis heen 19 mei en de terug is gepland op 20 juni. Als blijkt dat de terugreis eerder of later is, dan kan dit aangepast worden. Dezelfde dag ook een afspraak ingepland voor een CPR-test op maandag 17 mei in Assen.

s’ Zaterdags nog niets gekregen per mail van KLM. Maar gebeld. Lange wachttijden, dan maar per whatsapp en messenger. Na 2 uur nog geen reactie. Toch maar weer gebeld. De wachttijden zijn zo lang dat de verbinding wordt verbroken. Moedeloos wordt je ervan. Je zou verwachten dat in deze COVID tijd de klanten snel te woord worden gestaan. Uiteindelijk contact, mevrouw heeft het uitgezocht. E-mailadres is fout, een “e” vergeten. De mail wordt nogmaals opgestuurd. Om 18.00 uur nog niets. Maar weer gebeld. Weer een mevrouw, alles uitgelegd. Nu bleek xs4all niet goed zijn geschreven in de mail. Bovendien was de ticket geen businessclass maar economyclass. Dus ook maar aangepast. Deze mevrouw bleef wachten tot ik de mail had ontvangen en had betaald. Daarop kreeg ik de tickets. Zij bleef wachten tot ik deze ontvangen had. Nu gelukkig wel goed. Kan ik de gegevens nu ook doorsturen naar het ziekenhuis/Anastasia. Weer een zorgpunt minder.

 

De zondag hebben we een kamer geboekt bij vd Valk. Dit is in buurt van Schiphol. Dan hoeven we niet zo vroeg weg. Ook kunnen we gebruik maken van een shuttlebus. Dan is er wat minder stress. De komende dagen gebruik ik om de koffer te in te pakken en misschien nog wat laatste boodschapjes te doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb