26 mei stamcellen verzamelen, zwaar

Gepubliceerd op 26 mei 2021 om 18:00

Het is de dag van het verzamelen van stamcellen. Hier op de foto lijk ik nog aardig goed maar na 6 uurtjes niet meer. Ik had een dubbele luier om. Was ook wel nodig omdat je er niet af kunt om naar het toilet te gaan. Na afloop ook weer een pred-kuur. Tegen de zuster gezegd dat ik 'wet' was. Ze was heel behulpzaam. Na het infuus, het was inmiddels 15.00 uur werd ik verplaatst naar een isolatiekamer. Deze is wel kleiner en je kunt moeilijker je spullen kwijt. Maar goed we doen het er maar mee. De dokter kwam net op de kamer om te zeggen dat ze maar 1 miljoen stamcellen hadden verzameld en het moeten er 2 miljoen zijn. Dus morgen weer zo'n zware dag. Ik sluit nu af en probeer me nog een beetje te wassen ik voel me niet schoon.

Reactie plaatsen

Reacties

Sjoerd en Rinskje
3 jaar geleden

Hoi Gerda.
Heftig allemaal voor jou hoor. Rinskje en ik wensen je heel veel sterkte in Moskou en blijven je volgen.

gerda
3 jaar geleden

dag Sjoerd en Rinskje leuk dat jullie me volgen. het valt me wel zwaar maar het is voor een goede zaak. ik hoop dat ze vandaag voldoende stamcellen verzamelen. en dan opnaar de chemo van 4 dagen.

Mineke
3 jaar geleden

Hoi Gerda, dus nog zo’n zware dag! Lees elke dag jou blog even. Mooi geschreven. Denk aan je. Bij deze een virtuele knuffel.

Mark
3 jaar geleden

Keep strong in Moscow.
Voedsel is niet veel soeps. (Tenzij het borsch is).

Heel veel succes en hoop dat je gauw weer in Nederland bent.

Veel sterkte vanuit HK

Bob en Aafke
3 jaar geleden

Hoi, Heftig allemaal. Sterkte.

Proberen je te blijven volgen.

Liefs van de luitjes van de Windmolen

Maak jouw eigen website met JouwWeb