Maandag 31 mei dag 3 van de chemo

Gepubliceerd op 31 mei 2021 om 18:15

Vandaag om +/- 7.30 uur waker. Eerst mijn eigen tabletten innemen en weer wassen, al gaat dat ook niet altijd makkelijk met een blaaskatheter maar het gaat. Een voordeel is je hoeft je haren niet meer te wassen en wax te gebruiken. In de tussentijd kwam dokter F. langs te vragen hoe het gaat. Vroeg hem of er naast de vele laesies in de hersenen ook kleine herseninfarctjes waren te zien. Hij bevestigde mij dit. En vertelde mij nogmaals dat hij alles zou op schrijven zodat mijn eigen neurologe overal kennis van kan nemen.  

De pillen voor schimmel, infecties etc. liggen ook al weer klaar om ingenomen te worden. In de tussentijd brachten ze de 2 flessen chemo met spoelmiddel. Daar wordt ik op aangesloten. 

Bertus is druk bezig om op de slaapkamers weer netjes te maken en daarbij moet hij ook de kasten legen daar kwam hij nog wat spullen tegen die eigenlijk een andere functie heeft die hij laat zien. Boven brengt hij regelmatig wat zaken naar de voddenbak. Want ik ben van mening wat je meer als je een jaar niet gebruikt het wel weg kan.

En de “agressieve” kat houdt alles wel in de gaten als het baasje afwezig is en er “ongewenste” bezoekers op het landgoed verschijnen. Maar op een of andere manier krijgt hij het voorelkaar om het aan de baasjes te melden dat er bezoek is geweest. Maar hoe?

Met hulp van Klaas, Imke, Hendrik wordt geprobeerd weer toonbaar te maken. Klasten legen, verplaatsen, verven, behangen. Deze week komen ze ook nog om de douche tegels te repareren. Bertus is druk als een opzichter. Alles regelen. En het nieuwe bed kan dan komen.

Na de chemo ben ik ontzettend moe. Dr. F kwam ook nog weer langs en vroeg me wanneer ik voor de laatste keer had gepoept. Dat was alweer 3 dagen geleden. Dus ik kreeg meteen een drankje, het zal me benieuwen. Je krijgt wel veel vocht binnen en dat gaat er wel uit. Regelmatig wordt de blaaskatheter geleegd. Dus het vocht wil er wel uit.

Om 14.00 uur kreeg ik weer eten, soep, brood, stuk vlees en macaroni. Brood opgegeten met wat soep gegeten en de macaroni. Ook heb de biscuitjes, die ik nog had, met een kop thee opgegeten.

Hoorde net van Bertus dat hij het druk heeft met het behangen van de slaapkamer samen met Hendrik Vlug. Dus dar komt helemaal goed.

Na de chemo nog een kuur met sterioïden.  Om 18.00 diner met weer een handvol tabletten en pillen. Volgens mij ben ik nu langzamerhand een chemisch fabriek aan het worden 

Ik ga nog even rusten het is wel vermoeiend na zo’n sessie. Morgen nog 1 te gaan. De laatste van de chemo’s. P.s. Heb nog steeds niet gepoept...........zal nog wel komen .................hoop ik.

Reactie plaatsen

Reacties

Rein
3 jaar geleden

Hoop dat je een hoop kunt laten varen. Met andere woorden laat ze maar een poepie ruiken.

Gerda
3 jaar geleden

ja Rein ik wil ze wel een poepje laten ruiken maar het moet wel willen. Doe de groeten aan Mathilda. Hoe is het met haar?

Maak jouw eigen website met JouwWeb