1 juni de laatste dag van de chemo

Gepubliceerd op 1 juni 2021 om 17:58

Ik voel me wel goed, maar nog steeds niet mijn behoefte gedaan. Dr. F. kwam weer bloeddruk controleren en vroeg of ik al naar de wc was geweest. Het was normaal dat het zo loopt bij chemotherapie. Ik krijg vandaag nog een drankje om het op een natuurlijke op gang te brengen. Lukt dat niet dan krijg ik morgen, mijn eerste rust dag, een klysma. We wachten maar weer af op de chemo

De infuus met de chemotherapie staat alweer klaar. Dus weer een paar uurtje wat chemische rotzooi, maar voor een goed doel. Intussen was Anastasia ook geweest, ze vroeg of ze iets voor mij kon doen. Ik heb haar gevraagd om de chocolaatjes en andere snoep mee te nemen. Dat wilde ze eerst niet maar ik bleef aandringen. Straks in de isolatie lust ik ze vast wel. Maar ik heb nog genoeg drop en kauwgum. Uiteindelijk nam ze mee voor de zusters. Daar doe ik hen vast wel een plezier mee.

Voor het infuus kreeg ik nog een drankje voor de stoelgang. En verdomd na het infuus een banaan gegeten (werkt bij meestal laxerend) en een kopje thee genomen moest ik., wat een opluchting. En net kwam ook dokter F. binnen en vroeg of ik poepte (het is niet smakelijk) maar ik, maar ook hij was opgelucht. Voel me wel zwakjes, dat kom natuurlijk door het vele liggen in bed. En ik zit nog steeds aan de blaaskatheter.

Ik zal morgen vragen wanneer die er weer uit kan. Want je sleept wel constant iets met mee.

Om 18,30 uur kreeg ik eten. Ik had er geen zin in. Maar gelukkig hadden ze er ook een pakje kefir bijgedaan. Dat lust ik wel en ik heb nog een lekkere cup of soup Chinese kip, ook lekker. Goed ik eindig hier, morgen maar weer kijken wat er gebeurd.

Reactie plaatsen

Reacties

Rein
3 jaar geleden

Dus je hebt ze toch een poepje laten ruiken. Is er nog alarm alert afgegaan in Moskou? Morgen maar lekker uitrusten. Groetjes rein

gerda
3 jaar geleden

ja Rein het was een opluchting

Elnora
3 jaar geleden

Hallo Gerda, hier een berichtje van Bertus zijn collega. Wat een moedige beslissing heb je genomen en je schrijft er prachtig over. We hebben natuurlijk vooraf al veel gehoord maar om het dag voor dag te lezen is heel indrukwekkend. Daar zullen velen veel steun aan hebben. Ik wens je nog veel succes de komende tijd.

Gerda
3 jaar geleden

Dank je Elnora voor je bericht. Ik haal daar zeker steun uit. Het is niet makkelijk maar ik wordt hier goed verzorgd. En zeker regelmatig whatsapp contact verlicht het ook. Ik hoor alleen positieve verhalen van jullie. Ben dankbaar dat jullie hem zo steunen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb