2 juni toch nog infusen en meer

Gepubliceerd op 2 juni 2021 om 14:39

Vanmorgen opgestaan en mijn eigen medicijnen nemen. Tandjes poetsen maar het wassen gaat niet en dat is frustrerend dat je dat zelf niet kan. Dr. F. Kwam ook langs om de bloeddruk te controleren en dat was goed. Ik vroeg wanneer de blaaskatheter eruit gaat, dat gaat pas gebeuren na de stamceltansplantatie omdat er nog wel infussen worden geplaatst en veel vocht toch weg moet. Ze zouden vandaag mijn hart controleren en het bloed. Hij zag aan mij wel dat ik verdrietig was. Ik maakte hem duidelijk dat ik mij niet goed wassen kan. Hij maar ook Anastasia hebben er meteen voor gezorgd dat ik na het ontbijt ben gewassen. En als ik iets nodig had dat zeker moet zeggen. Het is meer dat ik me zelf frustreert omdat ik bepaalde dingen niet kan. Ik wordt met de dag zwakker.

De cleaningladdy sprak geen Engels maar met handen en voeten kom je een heel eind. Omdat ik klaar was en zij het bed verschoonde heb ik haar heel erg bedankt, uiteraard met de translater. Er verscheen een grote smile op haar gezichht.

De afbeelding is op zijn zij maar krijg het niet goed, dan maar zo. Voor het infuus kreeg ik nog een hartfilmpje. Vanmorgen vroeg hadden ze al bloed afgenomen, allemaal via de neckline. ‘S middags kreeg ik nog een stuk of 3 infusen en de nodige tabletten en pillen. Allemaal om die verdomde t-cellen te vernietigen. Het nadeel is je voelt je zo zwak.. Maar goed alles voor een goede zaak. De neuroloog kwam mij mededelen dat morgen de transfusie is. Heb ik weer wat om naar uit te kijken. Dan het met horten en stoten de positieve kant op moeten gaan. En dat kan wel 6 tot 12 maanden duren of langer. Het zal een rollercoaster zijn.

Bertus is als een echte opzichter om van alles te organiseren met betrekking tot de badkamer. Heb er aller vertrouwen in dat het goed komt. Hij doet zijn stinkende best. Het zal er best goed uitzien mijn knutselmannetje.

Reactie plaatsen

Reacties

Antje
3 jaar geleden

Lieve dappere Gerda.
Wat verdrietig allemaal.
Het valt ook niet mee, maar je kunt het met jou positieve instelling. Sterkte voor morgen. En moed houden.👍👍 Lieve groetjes Pieter en Antje. 😘😘

Rein
3 jaar geleden

Als het niet lukt dan maar niet. Leg je er maar bij neer.ga maar lekker uit rustig. Groetjes rein

gerda
3 jaar geleden

Rein.opgeven is geen optie. ik wist waar ik aan begon. het zou niet gemakkelijk zijn. maar ik weet waar ik het voor het doe. een stukje kwaliteit van het leven terug te krijgen.
de befaamde woorden zijn: good mood, good food and good excersise. Veel hangt af van de reavalidatie. dus ik moet door deze fase.