4 juni isolatie

Gepubliceerd op 4 juni 2021 om 12:45

Vanmorgen kwam dr. F langs. Alles is goed de bloedwaardeb ook., Alles zal eerder slechter worden maar ze houden het dagelijks in de gaten.. ook zal ik elke morgen gewassen worden met het chemisch spul. Ook het tandenpoetsenmag niet meer, het wordt gespoeld met een soort wodka. Vanmorgen kreeg ik dit formulier waar ze op bijhouden hoe de voortgang is met betrekking tot bloed en bloedplaatjes. Het belangrijkste wat hij zij is dat ik nu MS-vrij ben. Het is niet verdwenen maar zal niet actief zijn.

ik merk dat ik wel zwak ben en eigenlijk behoefte heb aan rusten.. wat ik nog wel gezegd hebben, en dat kan niet vaak genoeg, de verpleging is top.. en ondertussen is Bertus thuis druk aan het werk, de kanjer. hij doet zijn stinkende best zodat ik een goede slaapplek heb etc,

Je ziet dat er veel moet gebeuren. Maar het komt allemaal goed. Ik heb er wel vertrouwen in. 
zo ik ga weer wat rusten. Tot de volgende keer.

Reactie plaatsen

Reacties

Antje
3 jaar geleden

He Gerda,

Wat een super mooi nieuws.
Neem je rust. En pas op met de wodka 😜 Staks ga je nog Russisch praten ook.😀. Zit over de thuis situatie maar niet in. Ook al lijkt het nu een puinhoop. Wanneer jij weer thuis komt. Is het vast en zeker allemaal aan de kant. Hou je haaks . Lieve groetjes Pieter en Antje 😘😘

Dolf
3 jaar geleden

Hoi Gerda,

Goed om je blog te lezen. Als ik het zo doorneem dan lijkt alles volgens het boekje te lopen. Heel erg blij voor je dat de behandeling goed gaat. Ik duim voor je en idd voorzichtig met de wodka!

Dolf

gerda
3 jaar geleden

dag dolf bedankt voor je berichtje. ik wist dat het niet makkelijk zou. vootal ook omdat je geen bezoek mag ontvangen. maar waar ik nog het meeste van skrok is het feit dat ik niet alleen leasies inmijn brein heb maar ook in mijn nekwervels en ruggegraat. het allemaal nog veel erger gekund qau lopen. want dat ging al moeizaam.
wens de (ex)collega,s het beste en laten ze genieten van het leven. ik vind het leuk om iets van je te horen

monique
3 jaar geleden

wow wat super stoer dat je dit allemaal zonder naasten aan je zijde doorloopt. Ik wens je nog meer moed en sterkte in de herstelfase.
gr. Monique

gerda
3 jaar geleden

dank je Monique voor je lieve woorden. ik denk vaak aan je lekkere bessen. zo heerlijk sappig. als ik ooit in de gelegenheid ben zal ik zeker een. aantal struiken kopen. doe de excollega's de groeten vanuit Moskou

.

Henk Hoogeveen
3 jaar geleden

Wat ontzettend knap hoe je dit allemaal onder gaat. Ook knap hoe je het nog steeds zo mooi omschrijft ondanks dat je steeds zwakker wordt, volgens mij moet je daar enorm sterk voor zijn. Ga zo door, je kunt het.
Veel liefs, Rika en Henk.

Christel
3 jaar geleden

Hoi Gerda
Wat ontzettend dapper ben je toch. Weet hoe zwaar het is wat je allemaal hebt doorstaan. Hopelijk voel je je snel wat beter.
Hartelijke groetjes van mij.

Jan
3 jaar geleden

Dat is mooi nieuws. Wat Antje ook zegt: pas maar op met de wodka, anders ga je straks nog Russisch praten. Groetjes Jan en Aaf

Bob en Aafke
3 jaar geleden

Een berichtje als opkikkertje. Vinden je erg dapper om al je belevenissen te delen terwijl je toch erg moe moet zijn.
Ook heel veel bewondering voor Bertus. Lijkt wel een complete verbouwing bij jullie.
Hier gaat alles gewoon zijn gangetje.
Heel veel liefs voor jullie beiden.
Groetjes van de luitjes van de Windmolen

gerda
3 jaar geleden

dank jullie wel voor alle liefe worden. daar put een mens weer moed uit.