11 juni begint vroeg

Gepubliceerd op 11 juni 2021 om 10:23

Al om 7,00 uur komen ze langs om de temperatuur en de bloeddruk. Te meten. Was goed, zoals altijd. Er wordt bloed afgenomen en via de neckline en daarna krijgt weer een infuus. Tegen de middag zullen ze de uitslag hebben. Ik ga nu weer wat proberen te slapen. Het is allemaal wel vermoeiend maar probeer mijn rust te pakken. Over een uurtje of 2 komt de cleaningsister. Ze maakt mijn kamer schoon en wast mij. Wat uitstekende service. Zo nu ga ik nog wat slapen.

Tegen 11.00 kwam Dr F langs, alles gaat goed alleen voel ik mij erg zwak. Dat komt goed volgens hem. De revalidatie begint pas als ik thuis ben. De blaaskatheter gaat er dinsdag eruit. Dat zal wennen zijn, hij wordt behoorlijk lui. Dus zal ook weer tijd moeten hebben om te herstellen. Hij kon niet aangeven hoe lang. Als de katheter eruit gaat dan kan ik ook weer meer bewegen. Ik krijg nu ook geen steriöds en infusen meer. Wel zal ik nog een dosis behandeling wordt afgerond met een Rituximab infuus om er zeker van te zijn dat eventuele enige laatste slechte B cellen alsnog geëlimineerd worden en niet volgroeid kunnen raken.
Het immuunsysteem  zal dat van een baby zijn. Ik heb werkelijk geen weerstand. Een COVID-19 infusie heb ik ook niet gehad. Dit zou op dit moment mijn MS alleen maar kunnen opflakkeren en dat is niet gewenst.

We kijken over jaar wel eens wat mogelijk is. Ik hoop alleen dat zoveel mensen zich laten inenten dit ook ter bescherming van mij. Helaas is niet iedereen overtuigd.

 De befaamde uitspraak van Dr F, good mood, good food and goed excercis. Nou daar houden we ons maar aan vast.Op naar morgen.

Reactie plaatsen

Reacties

klaas hoogeveeen
3 jaar geleden

je bent echt een topper meid

monique
3 jaar geleden

Klinkt allemaal goed. Bij thuiskomst lekker de tijd nemen in je eigen bubbel samen met je man.

Antje
3 jaar geleden

He Gerda. Al weer een hele dag gehad. Wat fijn dat de katheter er dinsdag uit mag. Zo dat je wat meer bewegings vrijheid krijgt. Ook al heb je een lange weg te gaan samen met Bertus kunnen jullie het aan. En hou je maar vast aan de mooie woorden van Dr .F.Good mood, good food and good excersis. Lieve groetjes Pieter en Antje 😘

Rein
3 jaar geleden

Klinkt al weer een beetje beter. Goed je rust nemen, en vooral voor uit kijken. En dinsdag heb je weer meer bewegingsvrijheid, lekker even naar buiten misschien?Hopelijk heb je mooi weer als je thuis komt. Kun je lekker buiten bijkomen. Groetjes rein

Jan
3 jaar geleden

Je bent een sterke meid

Maak jouw eigen website met JouwWeb