12 juni een k-dag

Gepubliceerd op 12 juni 2021 om 12:12

Om een uur of 7 werd er weer bloed afgenomen via de neckline. Tevens weer een infuus. Om een uur of 8 kwam het ontbijt. Opgegeten, en mijn eigen medicijnen genomen,maar toen ik terug wilde naar het bed ben ik weer gevallen. Half op de stoel en met mijn hoofd tegen de wand.

gelukkig ging het wel goed. Maar het blijft een gevoelige plek op het achterhoofd. . In de tussentijd weer gewassen door de cleaninglady, perfect, ze maakt de hele kamer schoon. Kreeg weer 2 appels. Vroeg om ze klein te snijden maar lukt mij niet. Wat ik al verwachtte gebeurd ook. Dus niet opgegetenen. 
Later die dag kwam. Ass. Neuroloog mijn uitleggen dat het de goede kant op ging.  Morgen zal ik een De behandeling wordt afgerond met een Rituximab infuus om er zeker van te zijn dat eventuele enige laatste slechte B cellen alsnog geëlimineerd worden en niet volgroeid kunnen  worden. Daarna zal de isolatie worden opgeheven. Dan mag ik van de kamer maar wel met mondmasker. Zal benieuwen ok de blaaskatheter ook gaat verdwijnen. Dit zal nog wel een dingetje worden. Want mijn blaas is lui geworden. 

Het kon wel een tijd duren voordat het weer optimaal functioneert. We wachten het wel af hoe lang dat gaat duren.

Reactie plaatsen

Reacties

rein
3 jaar geleden

Hé is een looprekje niet iets voor jou. Heb je wat meer steun. Gelukkig geen verwondingen. En straks even van de kamer af, even de benen strekken. Doe rustig aan. Groetjes rein