4 juli

Gepubliceerd op 4 juli 2021 om 14:07

Vorig week ben ik naar een hematoloog geweest in UMCG. Hij heeft  wel positieve ervaring met HSCT. Mijn bloedwaarden waren niet afwijkend. Die hoorden bij HSCT. Ik was ruim 8 kg afgevallen en daarmee ook de spierkracht. Door de afname van spierkracht is door de hematoloog geadviseerd om met een fysiotherapie hieraan te werken. Dus we weten wat we de komende tijd moeten doen. En ook proberen te fietsen op de hometrainer.

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia
3 jaar geleden

hey stoere Gerda, fijn dat je weer bij Bertus bent. Je hebt nog een lange weg te gaan naar herstel, maar je bent in ieder geval op die weg. we volgen je berichten. we gaan je niet lastig vallen met vragen, maar weet dat we aan je denken.

Bob en Aafke
3 jaar geleden

Goed dat je bezoek aan het UMCG geen nare smaak heeft achterlaten. Fijn dat de bloedwaardes niet afwijken. De fysiotherapie zal je zeker helpen om weer wat spierkracht op te bouwen en als je weer wat gewicht aankomt zal dat ook zeker helpen. We wensen je heel veel succes hiermee. Ook de groetjes aan Bertus van de luitjes uit Heerhugowaard en we laten wel weer eens iets van ons horen. Doei!!