7 juli douchen

Gepubliceerd op 9 juli 2021 om 14:36

Vanmorgen gedoucht. Normaal kikker je ervan op. Maar ik ben doodmoe.
Gisteren in de huisarts langs geweest. Hij gaf aan dat ik er goed uitzag. Dat vond hij maar zo ervaar ik niet. Voel me nog vaak moe. We hebben afgesproken dat volgende week maandag er weer bloed wordt geprikt. Twee weken later weer.
Een vervelende bijkomstigheid van een katheter tijdens de periode in Moskou is dat ik nu nog gebruik maak van luiers. De blaas is helemaal van slag. De huisarts gaf aan dat het wel 1 tot 2 kon maanden duren voordat het weer normaal is. Dus ik moet geduld hebben. En laat dat nu een slechte eigenschap van mij zijn. We zullen het zien.
Morgen komt de fysiotherapeut bij mij langs. Eens kijken wat hij voor mij kan betekenen. Ik ga nog niet naar de fysio toe vanwege de vele mensen die er lopen. De huisarts, apotheek, fysiotherapie zitten allemaal in hetzelfde gebouw. Met al die mensen wil ik liever nu niet ontmoeten.

Reactie plaatsen

Reacties

Constance
3 jaar geleden

Gerda: wij volgen je blog al een poosje. Het blijft indrukwekkend! Ik durf nog niet bij jullie te komen, maar we leven mee op afstand, met slechts een maisveld en weideveld er tussen. Sterkte, ook voor Bertus! Groeten, Martin en Constance.

Gerda
3 jaar geleden

dat geeft niet. als jullie weer eens langs fietsen zwaai ik wel naar jullie.

Bob en Aafke
3 jaar geleden

Hoi, je berichtje gelezen. Waardeloos dat je blaas van slag is. Weet je je wilt het altijd liever gister beter hebben dan vandaag. Dat zit er dus niet in.Maar geduld oefenen is hartstikke lastig.
Hoop dat de fysio je wat handvaten heeft gegeven. Dat je er niet heen gaat is alleen maar logisch. Je wilt niks oppikken en met de oplopende besmettingen is dat helemaal linke soep. Sterkte met alles. Groetjes van de luitjes van de Windmolen voor jullie beiden.

Maak jouw eigen website met JouwWeb