12 juli leuke kaarten van ex-collega’s

Gepubliceerd op 12 juli 2021 om 14:19

Enige tijd geleden kreeg ik kaarten van ex-collega’s. Normaal gesproken wordt je snel vergeten als er een collega vertrekt. Want het werk gaat door. Maar deze ex-collega’s waren mij nog niet vergeten en dat waardeer ik dit zeer. Het doet een mens goed.

Gisteren was ik wat aan het oefenen om te lopen samen met Bertus. Het is voor mij inspannend. Na het oefenen zat ik s’middags in de relax stoel. Omdat ik wel moe was wilde naar het bed wat in de kamer staat. Ik had mijn iPad in mijn handen en stond op. Ik had mijn normale schoenen aan. Toen ik een stap wou doen lag ik languit op de grond. Ik was gevallen over mijn slippers. Het was een enorme klap. Bertus keek door het raam en zag mij op de grond liggen. Hij was aan het grasmaaien en de klap was buiten te horen. Dus hij snel naar binnen. Ik was al bezig met het opstaan maar dat lukte mij met geen mogelijkheid omdat ik nog geen kracht heb in mijn armen en benen. Gelukkig was Bertus er en met hulp van hem is het gelukt.

De volgende dag bleek ik allemaal blauwe plekken te hebben. Een pijnlijke knie en de linkerarm is ook helemaal stijf. Volgende keer toch beter uitkijken en de slippers niet laten slingeren.
Ik moet er geen gewoonte van maken. Want in Rusland ben ik ook regelmatig gevallen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.