Update

Gepubliceerd op 27 juli 2021 om 20:18

Inmiddels fiets ik op de hometrainer. Het is nu maar 5 minuutjes, maar ik hoop dat het steeds langer wordt om de been spieren te versterken. Tevens doe ik de oefeningen die de fysiotherapeut heeft gegeven. Buiten loop ik, meestal om de dag, met Bertus een stukje. Maar op dit moment (27/7) is het wat slechter.


12 Juli ben ik gevallen.Ja, ik maak er een gewoonte van, weer gevallen. Bertus was aan het grasmaaien. Ik zat in de relaxstoel. Stond op, pakte mijn iPad van de tafel en wilde naar het bed gaan lopen. Struikelde ik over mijn slippers. Normaal kun jezelf nog corrigeren, maar ik niet, ik viel met een smak op de grond. Bertus hoorde het buiten en kwam  snel naar me toe. Want het lukt mij niet om zelf op te staan. Het gevolg is dat mijn linker-enkel en been behoorlijk bezeerd heb. Het gaat nu iets beter maar is nog wel behoorlijk gevoelig/spierpijn. Het gevolg is dat dit op mijn hele lijf gevolgen heeft. Ik voel me nog steeds erg moe en heb nog behoorlijk spierpijn.


Als ik de vraag stel op de Facebook groep voor HSCT hoe lang de moeheid duurt krijg ik toch vaak de opmerking dat mijn lichaam een behoorlijk opdonder heeft gehad dat het best een tijdje duurt om daarvan te herstellen.
Dus ik moet geduld hebben en mijn lichaam de rust geven.

Reactie plaatsen

Reacties

Bob en Aafke
3 jaar geleden

Wat vervelend dat je weer bent gevallen. Het goede nieuws is dat je al 5 minuten op de hometrainer fietst. Van dat vallen zul je best wel last hebben. Spierpijn omdat je ongecontroleerd gevallen bent. Kunnen jullie het verder wat behappen. Hier gaat alles gewoon zijn gangetje. Lieve groetjes van de luitjes van de Windmolen voor allebei

Gerda
3 jaar geleden

dag Bob en Aafke, ik ben ongeduldig en wil snel verbeteringen zien. En voor herstel, als het werkt voor mij , kan 6 tot 12 of zelfs langer zijn. Bertus is nu voor een langere periode thuis (zorgverlof). en dat is fijn want ik kan zelf niet zoveel. we redden het wel met ons tweetjes.
de groeten uit de Foch'tel.

Maak jouw eigen website met JouwWeb