Update 13 augustus

Gepubliceerd op 13 augustus 2021 om 14:26

De afgelopen dagen heb ik regelmatig met Bertus  en de katten een stukje gelopen. Ik probeer dat elke dag te doen. Nog wel in de arm van Bertus maar het gaat steeds beter. Zo krijgen de katten hun beweging ook. Want ze bivakkeren de komende tijd in de blokhut. 
Vanmorgen de huisarts geweest. De uitslag van het bloedprikken, van vorige week, had hij bij zich. De bloedwaarden gaan de vooruit. Over een week wordt er weer bloed afgenomen. In die week komt de huisarts ook weer. Het gaat de goede kant op.

Hieronder de gelopen afstanden van de afgelopen dagen.

Reactie plaatsen

Reacties

Bob en Aafke
3 jaar geleden

Net de update gelezen. Goed joh. Iedere dag een stukje lopen. Dit houdt dus in dat de gevolgen van de val afgenomen zijn. Je bent TOP bezig. Bertus natuurlijk ook. Hier gaat alles zijn gangetje. Proberen zo veel mogelijk te fietsen, want wandelen is niet onze favoriete bezigheid. Maar wat moet dat moet als het slecht weer is. Lieve groetjes voor jullie saampjes van de luitjes van de Windmolen. Het regent hier.

Gerda
3 jaar geleden

Het is hier ook onstuimig met regelmatig zonnige perioden. Vanmiddag even gelopen (400 meter). Ik zie ook niet veel fietsers hier. Het waait ook behoorlijk.
Bertus is weer gaan werken voor halve dagen. In principe redt ik mij zelf wel thuis.

monique
3 jaar geleden

Fijn te lezen dat er vooruitgang wordt geboekt.
Vooral niet meer vallen;)

Gerda
3 jaar geleden

Dag Monique, er zit wat vooruitgang in maar ik ben nog niet op het niveau voor de HSCT behandeling. Alleen ik wil sneller, dat is een slechte eigenschap van mij. En het vallen, ik zal proberen omdat niet weer te doen. Echter dat heb je zelf niet altijd in de hand.