22 augustus up-date

Gepubliceerd op 22 augustus 2021 om 15:20

Ik merk dat het iedere keer weer iets beter gaat. Vanaf eind mei gebruik ik luiers. Halverwege juni is de blaaskatheter eruit gegaan. Het was nodig dat ik de luiers bleef gebruiken omdat mijn blaas niet goed functioneert. Heb een overactieve blaas maar sinds een week gebruik gelukkig ik geen luiers meer.  Dus al met al heeft het ongeveer 2 maanden geduurd weer een beetje normaal is. Dit had dokter Fedorenko ook al voorspelt dat het ongeveer twee maanden zou duren.

Probeer dagelijks lopen en de oefeningen te doen die de fysio mij heeft meegegeven.  De benen/knieën zijn nog wel pijnlijk. Als ik gelopen of gefietst heb dan is de pijn wel minder. De pijn zit in de botten. Hopen dat dit de komende tijd nog verbeterd. 

Reactie plaatsen

Reacties

Constance
3 jaar geleden

Hallo Gerda, fijn dat je nu "uit de luiers"bent en dat het langzamerhand beter met je gaat. Nog even goed oefenen met het lopen en je kunt naar ons huis lopen voor een kop koffie of thee. Je bent welkom en Bertus natuurlijk ook.

Bob en Aafke
3 jaar geleden

Goedenavond, Dit zijn goede berichten. Fijn joh dat je weer controle over je blaas hebt. Hadden via de tamtam ook gehoord dat jullie samen al een stukje op de tandem hebben gefietst. Fantastisch. Wordt je wereld gelijk ook een stukje groter. Die muren van je huis heb je al genoeg gezien. Het lijkt altijd wel rot weer te zijn als we reageren. Doen we er niet om hoor.
Verder hier geen nieuwe ontwikkelingen.
Liefs van iedereen hier uit het westen. Wisten dat ik je zou gaan beantwoorden en vroegen of ik dat er dan bij wilde zetten. Sterkte verder met alles en hopen op meer goede berichten. Doeii!!!!

Gerda
3 jaar geleden

Dag Constance, ja gelukkig ben ik nu uit de luiers. Dat mag ook wel op mijn leeftijd😏 Ik loop nu tussen 300 en 400 meter. Het steeds een beetje beter. Wat wel een probleem ik heb geen injectie gehad tegen Covid. Ik ben daarom huiverig en extra voorzichtig met bezoek e.d. De fysio wou graag dat ik naar zijn praktijk (gezondheidscentrum) kwam maar de huisarts adviseerde om dat niet te doen ivm COVID maar ook andere virussen etc. Als ik het aandurf kom ik zeker t.z.t. die kant op.

Gerda
3 jaar geleden

Dag Bob en Aafke, ja we hebben inderdaad vorige week een klein stukje gefietst. Plus minus 5 km toen begon mijn linkerbeen weer te haperen. Dus het is nog niet goed. Maar we blijven proberen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb