Update week 40 t/m 45

Gepubliceerd op 15 november 2021 om 19:39

In week 40 is de fysio er weer geweest. Afgesproken dat hij begin november weer komt om te kijken hoe het gaat.

Week 41 en 42 heeft Bertus vakantie genomen. In juni/juli is hij maar alleen met mij bezig geweest. Ik kan mij nu beter zelf redden. Hij is wel toe aan vakantie.

Zondag 10/10 hebben we een klein stukje motorgereden. Ik achterop bij Bertus op zijn R100RT hebben we een klein rondje gereden. Plusminus 10 km, ik vind dat toch wel geweldig. Het kost mij wel behoorlijk wat moeite om op de motor te klimmen maar ook er weer af. Maar toch het begin is er. Ik hoop op een mooi voorjaar zodat ik (heel) misschien weer zijspan kan rijden.

Zaterdag 16 oktober hebben we de camper opgehaald. We wilden beiden toch nog beetje het gevoel van vakantie hebben. Ik heb toch nog wel moeite met het in de camper te komen. Vermoeidheid speelt daarbij wel een rol maar ook dat ik stijf ben en nog geen goede conditie. Zondag zijn we vertrokken naar Diepenheim. Een prachtige mooie omgeving. We zijn woensdag alweer terug gegaan. Het was toch wel klein in de camper of wij dijen teveel uit, dat kan ook. Bovendien is er slecht weer op komst. We gaan nog zeker een keer terug naar deze omgeving. Woensdagnacht weer lekker in onze eigen bedje geslapen. Donderdag met de camper in het noorden van Groningen rondgetoerd. Het voordeel is wel dat je eigen toilet bij je hebt.

Week 43: De avonden worden toch wel behoorlijk korter. ‘S avonds lopen wordt al haast niet meer mogelijk. Ik loop en fiets (op de hometrainer) dagelijks. 26/10 ‘s middags 1,2 km gelopen. Wel moe, en de laatste 200 meter gaat wel heel moeizaam maar ik doe het toch maar weer. Een 1/2 jaar geleden kon ik met veel pijn en moeite de 200, 300 meter halen. Dan hield het wel op.

Week 44; 1 november weer bloed geprikt. Ben benieuwd naar het resultaat. Dat hoor ik volgende week vrijdag van de huisarts.  Als het weer toe laat loop ik regelmatig. Vandaag (1 november) 1,4 km gelopen. De laatste dagen toch regelmatig ongeveer deze afstand. Het was lekker zonnig maar winderig, echt herfst. Dit in tegenstelling tot gisteren. 11 november 1,5 km gelopen. Stijf, rugpijn, benen doen zijn ook pijnlijk. Vorige week fysiotherapeut ook langs geweest. Nog wat oefeningen herhaald. Afgesproken dat ik begin februari/maart weer contact met hem opneem voor een afspraak. I.v.m. Covid ga ik niet naar de fysiotherapeut toe.

Laatste week toch 2 x 1,5 km gelopen. De afstand neemt steeds een ietwat toe. De dagen bestaan uit: opstaan, medicijnen nemen, fietsen op de hometrainer, meestal “s middags lopen. Steeds vaker 1,5 km. Vrijdag huisarts geweest, bespreken de bloeduitslagen, alles is goed. Hij zal informeren naar de houdbaarheid van de vaccinaties die ik in de jeugd heb gehad. Moet dit opnieuw of niet? Hij zal informeren bij de hematoloog.  Zaterdag 14/10 is een broer met zijn langs zoon is langs geweest. Ik had hem al 2 jaar niet meer gezien. Was gezellig om elkaar weer te zien na zo’n lange tijd. Zondag bijna 13 km gefietst. Was droog maar wel fris.

Reactie plaatsen

Reacties

Constance
3 jaar geleden

Leuk om weer wat van je te vernemen, lijkt de goede kant op te gaan met jou. Fijn dat jullie samen weer wat konden ondernemen, dat is eerst wel uitproberen, maar dan weet je ook wat je aan kunt. Mooi dat jullie naar Diepenheim zijn geweest, daar heb ik mijn jeugd doorgebracht en ik weet dus hoe mooi het daar is. Succes en sterkte verder en ik hoop over een poosje weer positief nieuws te krijgen van jou. Groeten aan Bertus! Tot ziens, Martin en Constance.

Bob en Aafke
3 jaar geleden

Hé goedemorgen,
Wat een goede berichten joh. Steeds weer een stapje vooruit.
Lekker er weer even uit geweest. Andere omgeving. Die idd erg mooi is. Zijn er lang geleden ook 2 weken in de beurt op een landgoedcamping geweest. (Bertus weet precies wat het inhoudt). Is een mooi verhaal samen met zijn vader. En dat jullie ook weer samen op de motor hebben gereden. Weet je al ging het allemaal niet van een leien dakje, dit kunnen ze jullie nooit meer afnemen.
Verder gaat hier alles gewoon door. De ene dag is de andere niet.
Heel veel lieve groetjes van de luitjes van de Windmolen en op naar de volgende update. Doei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monique
3 jaar geleden

Hoi Gerda,
al een poosje niet meer je blog opgezocht maar wel aan je gedacht. Wat gaat het super goed met je ik lees gelukkig niets meer over vallen maar alleen maar verbeteringen. Het is al weer december en wens je super fijne feestdagen toe en een beetje witte kerst:)

Gerda
3 jaar geleden

Allen bedankt voor de leuke positieve reacties.

Maak jouw eigen website met JouwWeb