Weer terug bij af…

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 11:18

Het gaat best wel goed. Loop toch gemiddeld 1,5 km met uitschieters van 1,8 km.  Het bewegen gaat ook steeds beter. Als ik langere stukken alleen loop gebruik ik een stok of ik loop in de arm van Bertus. Maar in de bewuste week 6 had ik erge rugpijn en begon ook erg te hoesten. Manneman, hoestte de longen uit mijn lijf. Na een dag (8/2) een zelftest gedaan. Negatief, dus niets aan de hand. Maar in de nacht erop weer ontzettende hoestbuien en alles deed mij pijn. Toch maar laten testen bij de GGD. Kon pas een dag later terecht. Uitkomst, positief. Bah, k*t, sh*t, #@&**#€. Waar heb ik dit toch vandaan gehaald. Ben altijd heel voorzichtig met contacten. Maakt ook niet uit om dit te weten, het veranderd niets aan de situatie.

Ruim anderhalve week later, alles wat ik de laatste 6 maanden heb opgebouwd is nagenoeg verdwenen. Snel moe en geen conditie meer. Zal dit dus weer op moeten bouwen.

Tot overmaat ook nog stormschade op vrijdag 18 februari. Veel geregel, bellen etc.  En natuurlijk de rotzooi opruimen. Het tuinhuisje heeft eerdere stormen overleefd, maar deze was te heftig. 

28 februari heb ik mij weer opnieuw laten testen omdat het inmiddels wel redelijk goed gaat. Hoest bijna niet meer. Bovendien wil ik weten of ik nog besmettelijk ben omdat ik graag weer naar de fysio wil, oefeningen doen. Weer conditie opbouwen etc.

S' avonds de uitslag, negatief. Gelukkig.

Reactie plaatsen

Reacties

Bob en Aafke
2 jaar geleden

Hoi,
Dat was inderdaad grote shit. Corona oplopen en zo voorzichtig geweest. Dat heeft beste impact op je hele conditie. Zo verschrikkelijk jammer dat je weer een heel stuk achteruit gegaan bent, terwijl het zo lekker ging.
En dan ook nog die storm. Zit je ook niet op te wachten. Wat een bende joh. En al dat geregel met verzekeringen e.d. En waar laat je alle spullen die er in stonden. Wordt je ook niet vrolijk van als dat helemaal kleddernat is geworden. Hopelijk is alles nu weer een beetje in rustiger vaarwater gekomen.
Lieve groetjes van hier voor jullie saampjes.
En sterkte met alles.

monique
2 jaar geleden

Wat een domper, hoe is het nu met je?