Week 3 Revalidatie

Gepubliceerd op 25 september 2022 om 21:24

Maandag 19 september, ‘s morgens revalidatie. Toch aangenaam dat ik de brace niet meer hoeft te dragen. Het betekent wel dat er achterstand is in revalidatie, maar we gaan rustig door. Wel moet ik m’n wandelstok blijven gebruiken, dat drukken de fysiotherapeuten mij op het hart.

Ik doe veel oefeningen te snel, ik moet het rustiger doen en daarbij bewust ademen. Woensdag had ik hydrotherapie. Was wel spannend om het water in te gaan. Allerlei oefeningen gedaan om de balans te verbeteren. Geprobeeert te zwemmen, maar dat lukt niet. De fysiotherapeut gaf aan dat ze wel vaker mensen hadden met MS die bepaalde handelingen met het zwemmen niet meer konden. Het is de vraag hoeveel de MS heeft beschadigd. Blijf hopen door veel te oefenen het toch weer eens gaat lukken.

Bertus zou woensdag ook komen, maar kreeg dinsdag te horen dat zijn vlucht was gecanceld. Hij kon de volgende dag (donderdag) via Frankfurt naar Alicante. Hij ging met KLM vanaf Schiphol naar Frankfurt en van daaruit naar Alicante met Lufthansa. Een lange dag voor hem, ‘s morgens om 8.35 uur vanaf Schiphol vertrekken naar Frankfurt. Moest natuurlijk ruim 3 uren van te voren aanwezig zijn. Hij heeft overnacht bij Schiphol, bij vdValk hotel. Vanuit Frankfurt vertrok hij om ca. 14.00 uur en is hij om ca. 16.30 uur geland in Alicante. Auto opgehaald en vertrokken naar Blue infinity. Na het nodige zoekwerk om ca 19.30 uur bij mij in het appartement aangekomen. Omdat ik volpension heb, had ik nog een tweetal maaltijden liggen, deze hebben we lekker opgegeten. De volgende kon hij lekker uitrusten.

Iedere dag wordt de enkel behandeld, duurt een uur. Daarnaast wordt gewerkt aan mijn core en balans en ook dooe ook elke dag allerlei oefeningen met de fitness apparatuur.

Zaterdag hebbeb we wat rondgereden in de buurt. Op het einde van de dag zijn we lekker gaan eten bij een restaurant aan de boulevard van het haventje van moraira. Zondag was het een bewolkte dag. Zijn 's middags naar Cala del Moraig geweest. Prachtige rotspartijen aan de kust. Dit is niet ver van het appartement. De rest van de dag vooral regen. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Monique
een jaar geleden

Succes in Spanje. Misschien voor in jet zwembad surfschoenen aan doen, glij je minder makkelijk uit;)

Bob en Aafke
een jaar geleden

Dank voor jullie foto.
Bertus heeft wel een rot reis gehad. Wat een omwegen. Gelukkig is hij er nu.
Jij bent ook wel lekker bezig geweest zeg. Wat een gedoe met die voet. Zag er ook niet fraai uit.
Wat is dat toch met meiden en geblesseerde voeten en enkels. Marja heeft zich verstapt en een geblesseerde enkel. Knapt wel op, maar duurt ook lang. En Liesbeth heeft er ook al weken last van, maar dat is overbelast. Beiden tapen het in.
Het is wel een intensief traject waar je mee bezig bent.
Succes verder en zal iets eerder kijken of je weer wat hebt geschreven.
Groetjes van de luitjes van de Windmolen voor jullie beidjes.

Sylvia
een jaar geleden

Veel succes daar in Spanje!
Veel liefs, roberto en sylvia

Maak jouw eigen website met JouwWeb