22 mei medicijnen en infusen

Gepubliceerd op 22 mei 2021 om 17:47

Zaterdag 22 mei ‘s nachts slecht geslapen. Kreeg een slaappil om 20.00 uur van de zuster, want ik was moe. Maar om 23.00 uur sliep ik nog niet. Dan maar mijn eigen tablet (dormicum) genomen. Toch nog een paar uurtjes geslapen. Voor het ontbijt kreeg ik tabletten die ik in moest innemen. Toen ik in de badkamer was hebben ze de pillendoos weer weggehaald. Ik hoorde dokter F. op de gang. Ben naar hem toegelopen en gezegd dat de medicijnen weg waren gehaald. Hij verontschuldigde zich, hij had dit zelf gezegd tegen de zusters, maar de medicijnen (o.a. antivirale) zouden door de zusters gebracht worden. Voor het ontbijt kreeg ik de medicijnen. Om circa 10.45 uur kreeg ik een infuus met methylprednisolon (400ml), als het goed is krijg ik deze nog een keer om ca. 23.00 uur. Vanwege de nare smaak alvast drop gepakt. Een half uurtje later was het al klaar.

We krijgen 3 keer wat te eten: 8.30 - 9.30 ontbijt, circa 13.00 lunch en om 18.00 diner. Zoals ik al eerder schreef het is niet haute cuisine maar te eten. De Russen worden er ook groot en sterk van. Vanmorgen even gewogen. Toch wel aangekomen. De hoeveelheid chemo die ik met een paar dagen krijg is gerelateerd aan het gewicht.

De kamer is schoongemaakt door de schoonmaakster ze klaagde (in het Engels) dat het niet schoon genoeg was. Ze maakte normaal de isolatiekamers schoon, waar ik ook kom te liggen na de chemo.

Na het eten weer allemaal medicijnen om me voor te bereiden op het oogsten van mijn stamcellen. Ik ben moe dus ga rusten. Vanavond om 23.00 een injectie om de stamcellen te bevorderen, nog een infuus met methylprednisolon en dan om 3.00 uur s’ morgens weer een injectie vanwege de stamcellen.

Hieronder wat foto’s van de kamer waar ik de komende dagen verblijf. Er is een waterkoker en een koelkast (die gebruik ik niet). De badkamer is niet groot, maar alles zit er in, wastafel, wc en een douche (met stoel is handig als je niet lang kunt staan).

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb